Over mij

Mijn projecten

Samenwerken

After Work

“Ontwerp het interieur voor een publieke functie met een hybride karakter in het opgegeven pand Casa Argentaurum aan de Brabantdam in Gent. Probeer op vlak van verhalende, narratieve vormgeving/architectuur een meerwaarde te bieden.”

After Work stelt een hybride pand voor waar overdag gewerkt kan worden in een hedendaagse werkruimte die de menselijke interactie centraal plaatst. Anderzijds transformeert het pand ‘s avonds in een cocktailbar waar de essentie op ontspanning en een mysterieuze sfeer ligt. Doorheen het pand heerst een organische vormgeving die het toestaat om overdag de co-work space te garanderen en ‘s avonds het geheel om te vormen tot cocktailbar.

Het hybride-verhaal vertaalt zich in de overlapping van de zit- en liggelegenheden zowel overdag als ‘s nachts. Op de gelijkvloers van het pand situeert zich de co-workspace terwijl de cocktailbar zich voornamelijk in het kelderverdiep bevindt.

jaar 2, semester 1
locatie: Casa Argentaurum, Gent
september 2021 – februari 2022

Privacybeleid

Waarom verzamel ik op deze website persoonsgegevens en hoe ga ik met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor mij. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is mijn leidraad. Dit betekent dat ik:

  • jouw persoonsgegevens verwerk volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamel die minimaal nodig zijn om je te contacteren.
  • indien nodig, jouw toestemming vraag voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeef aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaar en bescherm zodat deze bij mij veilig zijn.
  • altijd bereid ben om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je me contacteren via het contactformulier op de website.