Over mij

Mijn projecten

Samenwerken

Youth Ho(s)tel – Bachelorproef

De V-Tex Site bevindt zich in groen binnengebied middenin een gezellige volkswijk centraal gelegen in Kortrijk. Op die site staat een brutalistische betonnen structuur als een architecturaal monument te wachten op een herbestemming.

Ik ontwierp er een conceptho(s)tel in voor youngsters en mensen ‘jong van geest’. Een ho(s)tel dat de geschiedenis en de geest van de site en de ruwheid van het gebouw omarmt en een stapje verder wil gaan in de beleving of kadering van het begrip ho(s)tel.

Een uitgepuurde skeletstructuur en entiteiten voor één, twee en vier personen op het eerste niveau vormen de basis van mijn conceptueel ontwerp. De restruimte leende zich ertoe twee verticale kokers te integreren die van niveau 0 doorsteken tot niveau +1 of zelfs tot door de dakluifel.

Dynamische luiken rond het horecagedeelte op de gelijkvloerse verdieping zorgen voor beschutting tijdens de wintermaanden en openheid tijdens de zomermaanden. Zo kan een overdekt plein ontstaan waar logées en de buurt elkaar kan ontmoeten. Bekijk hier het presentatiedossier van het ontwerp.

jaar 3, semester 2
Locatie: V-Tex Site Kortrijk
februari 2023 – juni 2023

Privacybeleid

Waarom verzamel ik op deze website persoonsgegevens en hoe ga ik met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor mij. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is mijn leidraad. Dit betekent dat ik:

  • jouw persoonsgegevens verwerk volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamel die minimaal nodig zijn om je te contacteren.
  • indien nodig, jouw toestemming vraag voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeef aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaar en bescherm zodat deze bij mij veilig zijn.
  • altijd bereid ben om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je me contacteren via het contactformulier op de website.